Leveringsvoorwaarden Kwekerij van Lieshout

Wij leveren aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. De prijzen zoals deze op onze website staan, zijn voor de particuliere verkoop. Zakelijke klanten zoals hoveniers, tuincentra, groothandelaren en collega kwekers kunnen via onze contactpagina een prijslijst opvragen.

Wij willen u als klant graag tevreden stellen. De planten die onze kwekerij verlaten zijn van goede kwaliteit, maar omdat wij met levend materiaal werken, kunnen wij u echter geen garanties bieden. Wij hebben namelijk geen invloed op de groeiomstandigheden als de plant onze kwekerij verlaat.  

  1. De opgegeven prijzen van Kwekerij van Lieshout zijn vrijblijvend en exclusief van eventuele emballage- en transportkosten. Offertes zijn 14 dagen geldig na dagtekening, tenzij anders vermeld. Alle goederen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. 
  2. Kwekerij van Lieshout behoudt zich het recht om tussentijdse prijsverhogingen in te voeren.
  3. De betaling wordt direct bij afhalen contant voldaan, of deze wordt vooraf betaald per bank. Bij bestellingen waarvoor een factuur is opgesteld dient de betaling te worden voldaan binnen 14 dagen na de factuurdatum. Maakt u voor de eerste keer gebruik van een aankoop d.m.v. een factuur, dan dient de betaling vooraf te worden voldaan.
  4. Levering van de planten geschiedt alleen op afspraak. Kwekerij van Lieshout kan in geval van oogstmislukking, andere extreme weersomstandigheden of overige vormen van overmacht niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele vervolgschade.
  5. Transport geschiedt op rekening en risico van de koper.
  6. Kwekerij van Lieshout blijft eigenaar van alle geleverde producten, totdat deze volledig zijn betaald.
  7. Kwekerij van Lieshout doet haar uiterste best om de best mogelijke producten te leveren. Desondanks is Kwekerij van Lieshout in geen enkel geval aansprakelijk voor de hergroei of herbloei van geleverde planten. Mochten na het ophalen/afleveren van onze kwekerij de planten niet hergroeien, dan kunt u binnen 4 weken na levering contact opnemen met Kwekerij van Lieshout. Kwekerij van Lieshout zal nagaan waar de eventuele oorzaak ligt en een eventuele vergoeding wordt in overleg verder afgehandeld.
  8. Kwekerij van Lieshout heeft geen invloed op de omstandigheden op de plaats van bestemming van de geleverde goederen. Schade aan de geleverde goederen veroorzaakt door (extreme) weersomstandigheden, onder andere droogte, water, vorst, wind, hagel of anders, door ziektes, door ongedierte of door wild wordt in geen geval vergoedt door Kwekerij van Lieshout. Ook voor onjuiste behandeling zoals het planten op de voor deze plantensoort verkeerde standplaatsen, ongeschikte grondtypes, verkeerd snoeien of onzorgvuldige verzorging is Kwekerij van Lieshout niet aansprakelijk en dit zal ook niet door Kwekerij van Lieshout worden vergoed.